29 / 03 / 2024

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi" Beyazşehir'de düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, açılışta konuşma yaptı, AK Parti ile engelli bireylere yönelik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

"Engelsiz çocuk evi" projesinin önemine dikkat çeken Elitaş, "Böylesine bir tesis yapmak anne babalara hiç değilse bir imkan tanımak açısından önemli bir gelişmedir. Devlet olarak yaklaşık 700 bin ailemize ve engelli çocuklarımıza maddi destek imkanı sağlıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre sözlerine başlarken gözyaşlarını tutamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise "Engelsiz çocuk evi" projesiyle çocukların evlerinden belediye personeli tarafından alındığını ve akşama kadar çocuklarla ilgilenildiğini belirtti.

Konuşmaların ardından "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.


Geri Dön