18 / 04 / 2024

Kayseri'nin ilk alışveriş merkezi Kayseri Park 8'inci yaşını kutladı!

Kayseri'nin ilk alışveriş merkezi Kayseri Park 8'inci yaşını kutladı!

Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor...



Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor. Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, "Hedefimiz ziyaretçilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek, ideal organizasyon ve kampanyalarla Orta Anadolu ve Kayseri'de alışverişin ve modanın nabzını tutmaya devam etmek" diyor. 



1 Haziran 2006 tarihinde Kayseri'nin en prestijli, şehrin alım gücü en yüksek kesiminin yaşadığı Melikgazi ilçesinde faaliyete geçen Kayseri Park, kentin ilk alışveriş ve yaşam merkezi. 27 bin metrekaresi kiralanabilir, 24 bin metrekaresi otopark olmak üzere toplam 64 bin metrekare kapalı alana sahip Kayseri Park'ta Vakko, W Collection, Mango, Boyner, Mudo, Ramsey, İpekyol, Nike, Swatch, Abdullah Kiğılı, Levi's ve Benetton gibi Türk ve dünya markalarından oluşan 130 mağaza bulunuyor. Türk ve dünya mutfağından farklı alternatif tatların yer aldığı restoranlar ve kafeleriyle de Kayserililerin yeni buluşma noktası olan Kayseri Park, 9 salonunda bin 300 koltuk kapasitesiyle hizmet veren modern sineması ve çocuklarının eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanlarıyla da dikkat çekiyor. Kayseri Park'ın mimarisiyle de farkını ortaya koyduğunu söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Avdın, "Alışveriş merkezimiz kapıdan girdiği anda ziyaretçisini saran bir dizayna sahip. Büyük ve tek bir galeri boşluğunun etrafında kat kat konuşlanan mağazalar, yorulmadan ve kaybolmadan gezilebilecek bir yapıda. Merkezin çatısında cam kullanılması tüm katlarda gün ışığından faydalanılmasını ve enerji tasarrufu yapılmasını sağlıyor" diyor. 

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, sorularımızı yanıtladı: 


Kayseri Park'ı benzerlerinden ayıran en büyük özellikleri nedir? 


Mükemmel lokasyonumuz, mimarimiz, her kalitede ürünü bünyesinde bulunduran mağaza karmamız ve çözüm odaklı yönetim anlayışımızla farkımızı hissettiriyoruz. 130 seçkin mağazasında binlerce markanın ürününe ulaşılabilen AVM'mizi farklı kılan özelliklerden biri de açıldığı dönemde onlarca markanın ilk defa Kayseri'de Kayseri Park'ta yer almış olmasıdır. 

Mağaza karmamızı biçimlendirirken hedef kitlenin yaşam tarzı ve tüketim alışkanlıklarını rehber tayin ederek, sektörde farklılık yaratmayı hedefledik ve bunu da başardık. Yönetim olarak, kiracılarımızdan ve ziyaretçilerimizden gelen eleştirileri dikkate alarak, beklentileri doğrultusunda kendimizi yenilemeyi de sürdürüyoruz. Ulusal ve uluslararası markaların yanında yerel ve bölgeye özgü markalara da yer vermeyi tercih ediyoruz. 


Aylık ziyaretçi sayınız nedir? 


Ziyaretçi portföyümüz oldukça çeşitli. Mağaza karmamızda her zevke ve en önemlisi her bütçeye hitap edebilen markalarımız var. 

Meslek, cinsiyet ve yaş grubu gibi faktörlere göre ayırım gözetmeden her kesimden ziyaretçinin talebini karşılayacak nitelikteyiz. Alışveriş merkezimizde ayda ortalama 700 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. Her geçen yıl da rekabetin arttığı günümüz koşullarında ziyaretçi sayımızda artışlar yaşamaya devam ediyoruz. 

Hedefleriniz neler? 


Haziran ayında, 8'inci yaşını kutlayan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kiracılarının ve ziyaretçilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, 2014 yılında da Orta Anadolu'nun en gözde alışveriş merkezi olarak hizmet vermeye devam edecektir. 2014 yılının ilk yarısı bizler ve ziyaretçilerimiz için bir hayli hareketli geçti. 


Bunda, düzenlediğimiz kampanya ve etkinliklerin rolü şüphesiz ki büyük. Ziyaretçilerimizin ilgisini canlı tutabilmek için imza günleri, konserler, söyleşiler, indirimler ve kampanyalar yapıyoruz. Hedefimiz ziyaretçilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederek, ideal organizasyon ve kampanyalarla Orta Anadolu ve Kayseri'de alışverişin ve modanın nabzını tutmaya devam etmek. 



CAPİTAL Kayseri 


Geri Dön