28 / 03 / 2024

Kazım Arslan: Divanlı yeni imar alanımız olacak!

Kazım Arslan: Divanlı yeni imar alanımız olacak!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, "İnşallah, Divanlı mahallemiz de hizmete doyacak, güzel ve şirin bir mahallemiz olarak Yeni Yozgat hedefinde önemli bir köşe taşı olacak.



Mahalle meclisi toplantılarım sürdüren Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, mahalle olarak Yozgat'a bağlanan Divanlı Köyü halkı ile bir araya geldi. Divanlı köyü halkı ile bir süre sohbet eden Belediye Başkam Kazım Arslan, Yeni Yozgat hedefinde Divanlı'nın oldukça önemli bir yeri olduğunu söyledi Divanlı köyünün Yozgat ile birleşme konusunda yapılan referandumda sundukları teklifleri kabul etmelerinden dolayı Divanlı halkına teşekkür eden Başkan Arslan, "İnşallah, Divanlı maha11pmi7. de hizmete doyacak, güzel ve şirin bir mahallemiz olarak Yeni Yozgat hedefinde önemli bir köşe taşı olacak. Seçim öncesi her zaman vatandaşla konuşup, istişare yönünde söz vermiştik ve bu sözü yerine getiriyoruz. Buraya sizlerin sorunlarım ve taleplerini dinlemek için geldik, dedi Şehir merkezinin tıkandığını, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurgulayan Arslan, "En uygun alanlardan birinin Divanlı ve Sanhaalı'dır Divanlı Köyü'nü ve Sanhacıh Köyü'nü Yozgat'a bağladık artık maha11pmi7 oldular. Bunun da bir getirişi olacak, bizlerde bu yönde gayret içerisinde olacağız. Yeni yerleşim yerleri için imar çalışmasına biran önce başlayacağız ve şehir merkezindeki yapılan hataları burada yapmayacağız. Burada ciddi bir imar çalışması olacak. Yapacağına imar çalışması ile bu bölgede caddelerimizi, sokaklarımızı çizeceğiz. İlk etapta kooperatif yada  TOKİ  düşünülebilir, yine bizde belediye olarak yapabiliriz. Arazileriniz kıymetlenecek" dedi. 


Divanlı Mahallesindeki katılımdan oldukça memnun kalan Belediye Başkam Kazım Arslan'a ve Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız'a Muhtar Mevlüt Taşkmgül tarafından plaket takdim edildi 


Türkiye


Geri Dön