25 / 04 / 2024

Kemer Country'de 17 milyon TL'ye 20 yıl yaşama hakkı!

Kemer Country'de 17 milyon TL'ye 20 yıl yaşama hakkı!

Birçok ünlü ismin tercih ettiği bölgelerden biri olan Kemer Country'de villa değerleri 17 milyon TL'ye kadar çıkıyor.Fakat söz konusu villalarda sadece 20 yıl oturma hakkı veriliyor.



Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Funda Arar, Rachel Araz'gibi birçok ünlü ismin oturduğu Kemer Country'deki kütük evler, 17 milyon TL'ye varan fiyatlarla satışa sunuluyor. Takvim'de yer alan habere göre; aidatı ücreti 3 bin 500 TL olan ahşap evlerle ilgili bilgilere dikkatli bakıldığında ise bu rakamların 'tapu' değil sadece 'uzun dönem kiralama bedeli' olduğu anlaşılıyor.

Sahiplerinin yıllar önce 49 yıllığına kiraladığı bu lüks evler, şimdi de satılık olarak görünse de 'uzun vadeli kiralık' olarak alıcılarını bekliyor. 2040 yılına kadarki oturum haklarını satışa sunan kütük evlerin sahipleri, tam 17 milyon TL'ye kadar çıkan kira bedelleri talep ediyor.

Kemer Country de 17 milyon TL ye 20 yıl yaşama hakkı!

ÜNLÜLERİN ADRESİ 

Uzun yıllardır magazin ve sosyete dünyasının tercih ettiği Kemer Country'de Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bensu Soral'a kadar birçok ünlü isim oturuyor. Aidatları 3 bin 500 TL olan evlerin satışında hassas davranılıyor. 

AYLIK KİRALIYOR 

Birkaç yıl önce Bebek'ten Kemer Country'ye taşınan Kıvanç Tatlıtuğ, kütük evini uzun vadeli olarak değil aylık olarak yaklaşık 45 bin TL'ye kiralamayı tercih etti.

'Uzun dönem kiralama' olarak belirtilen bu fiyata 6 odalı kütük evde, sadece 20 sene yani 2040 yılı sonuna kadar yaşam hakkı veriliyor. 

Kemer Country de 17 milyon TL ye 20 yıl yaşama hakkı!

SADECE DEVİR 

Göl kenarındaki bu kütük ev için 15 milyon TL'yi ödeyenler, tapu değil 2020 yılına kadarki intifa hakkını devir alıyor.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Falcao, Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL'ye ev alacak!

Hadise Kemer Country’den havuzlu villa alacak!
 


Geri Dön