28 / 03 / 2024

Kentplus Kadıköy adres!

Kentplus Kadıköy adres!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda yer alan Kentplus Kadıköy adres bilgilerine dair detaylar haberimizin içerisinde mevcut durumda...




Toplam 27 bin metrekare alan üzerinde yer alan  Kentplus Kadıköy  projesi  Emay İnşaat  imzası taşıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında, Kadıköy'de hayata geçirilen Kentplus Kadıköy 3 bloktan oluşuyor. Kentplus Kadıköy adres bilgileri için haberimizin devamını takip edebilirsiniz. 


 1.561 adet konuttan meydana gelen Kentplus Kadıköy 'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1  salon tipinde daire alternatifleri bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy daire fiyatları şöyle: 


Kentplus Kadıköy daire fiyatları: 


1+0 daireler 194 bin lira ile 253 bin lira;

1+1 daireler 378 bin lira ile 459 bin lira;

2+1 daireler 529 bin lira ile 693 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Kentplus Kadıköy ödeme: 


Kentplus Kadıköy projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede ayrıca yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 36 ay faizsiz olarak vadelendirilebiliyor.


İçerisinde açık ve kapalı çocuk oyun alanları, dekorasyon, meydan konseptli çarşı, vale, açık yüzme havuzları, açık ve kapalı otopark ve spor tesisleri gibi imkanların bulunduğu Kentplus Kadıköy adres bilgisi detayları şöyle: 


Kentplus Kadıköy adres:


Kentplus Kadıköy adres bilgisi dahilinde proje Kadıköy minibüs yolu caddesine paralel olarak inşa ediliyor. Kentplus Kadıköy adres ile ilgili detaylı bilgiler için projeye 444 20 01 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz.


Kentplus Kadıköy Projesi 'nde ;  açık ve kapalı çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, açık yüzme havuzları, kuru temizleme, spor tesisleri, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön