26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm ile Beyoğlu tavan yaptı!

Kentsel dönüşüm ile Beyoğlu tavan yaptı!

Beyoğlu’nda kentsel dönüşümün yapıldığı Sütlüce ve Örnektepe mahallerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “ Kentsel dönüşüm kapsamında iki mahallemizdeki projeler tavan yaptı” dedi.



Beyoğlu’nda kentsel dönüşümün yapıldığı Sütlüce ve Örnektepe mahallerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “ Kentsel dönüşüm kapsamında iki mahallemizdeki projeler tavan yaptı” dedi. Demircan İlçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yatırımlar hakkında bilgi verdi.


SOSYAL GELİŞİM SAĞLAYACAK 

Başkan Demircan mahallelerde yapılan dükkan, otel gibi yatırımların o mahalleye değer kattığını ve istihdam açısından bölgeye katkı sağladığını belirterek, “Bir şehirde belediye kendi üzerine düşenleri yapması, yeni bir sinerji algıları oluşturması gerekiyor. Şimdi Dolapdere değer kazanıyor. Orada insanlar çalışmaya başladığında bu sefer Cin Deresi’ne doğru başka yatırımlar yapılmış olacak. Yapılan yatırımlar insanların sosyal hayatının gelişmesine bile etki edecek. Karaköy de aynı şekilde ciddi bir değişiklik var. Kasımpaşa da, Bahriye Caddesi de öyle” diye konuştu. 


OKMEYDANI’NDA TAPUSUZ HANE YOK

 Vatandaşla yapılan organizasyonlarla sorunları minimize hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Demircan, Okmeydanı’nda artık tapusuz hane olmadığını, Beyoğlu ailesinin her tarafta eşit bir şekilde gelişme gösterdiğini de sözlerine ekledi. Muhtarlara nüfusu dikkate alarak mali yardımlar yapacaklarının da sözünü de veren Demircan,  “Sorunlar bitmez ama el ele vererek her işin üstesinden hep beraber geleceğiz. Sabırlı olmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.


Yeni Şafak


Geri Dön