24 / 04 / 2024

Kepez'e dev yatırımlar geliyor!

Kepez'e dev yatırımlar geliyor!

Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kent meydanı, cami külliyesi ve stat projeleriyle Yeni Mahalle ve çevresini önemli bir sosyal yaşam merkezi haline getireceklerini söyledi



Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Gündoğmuş ve Kuzeyyaka mahalleleri arasında bulunan Göksu Caddesi'ni ziyaret ederek, 30 Mart Yerel Seçimleri için esnaftan ve vatandaşlardan destek istedi. Başkan Tütüncü, belediye meclis üyeleri adaylarının ve parti çalışanlarının eşlik ettiği cadde ziyaretine, Karatay Bilgin Taksi Durağı ile başladı. Sohbet ettiği, çaylarını içtiği taksici esnafına bölgeye yapacakları projelerle ilgili bilgi veren Tütüncü, Yeni Mahalle ve çevresine yönelik stat, kent meydanı ve cami külliyesi projelerinin olduğunu açıkladı. Tütüncü, önümüzdeki günlerde detaylarını kamuoyuna açıklayacakları bu projelerle bölgenin önemli bir sosyal yaşam merkezi haline geleceğinin altını çizdi. 


Bölgeye yeni bir okul 


Tütüncü, daha sonra caddenin her iki tarafında bulunan tüm işyerini gezdi, esnafa çalışmalarında başarılar diledi. Esnafın isteklerini, temel belediyecilik hizmetleriyle ilgili isteklerini not alan Tütüncü, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. 


Mahallelilerin, bölgeye yeni bir okul binası ve sağlık tesisi yapılması isteğine Tütüncü şu cevabı verdi: "Bölgedeki Gülgün-Nihat Ömür İlköğretim Okulu'nun bahçesine yeni bir okulun inşası için imar planı tadilatı yaptık. Söz konusu alana ortaokul binası kısa bir süre içerisinde inşa edilecek. Bölgeye sağlık tesisi kazandırmak için de gerekli adımları atacağız" bilgisini verdi. 


Antalya Akdeniz Manşet


Geri Dön