20 / 04 / 2024

Kepez'e yeni sosyal yaşam merkezi geliyor!

Kepez'e yeni sosyal yaşam merkezi geliyor!

Kepez Belediyesi, 200 dönümlük kent parkına yapılacak olan simge eser projesini Antalya'nın ortak aklıyla inşa edecek. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, " Simge eser, Antalya'nın dört bir yanından görülmesiyle de dikkat çekecek" dedi.



Kepez Belediyesi, 200 dönümlük kent parkına yapılacak olan simge eser projesini Antalya'nın ortak aklıyla inşa edecek.  Kepez Belediyesi, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nde olduğu gibi simge eser için de proje yarışması düzenleyecek SİMGE projesi, ilgili mimar ve mühendis odalarıyla düzenleyecekleri proje yarışmasıyla inşa edileceğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, " Simge eser, Antalya'nın dört bir yanından görülmesiyle de dikkat çekecek" dedi.



"ANTALYA'NIN HER TARAFINDAN GÖRÜLECEK" 

Antalya kent merkezinin panoramik izlenebildiği Masa Dağı'nda Çankaya Mahallesi'ne, 200 dönümden oluşan kent parkı ve içerisine ise dört bir yandan görülebilecek büyüklükte simge proje inşa ediliyor. Kepez Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında görüşüldüğünü hatırlatan Başkan Hakan Tütüncü, "Simge eseri, Masa Dağı'nda, Antalya'nın her tarafından görülebilecek 200 dönümden oluşan bir araziye yapılacak. Hazine'ye ait olan arazinin, belediyeye tahsis işlemi başlatıldı" diye konuştu.  Kentin sembolü olacak simge projesini inşa edeceklerini vurgulayan Tütüncü, "Simge proje, Antalya kent merkezinin dört bir yarımdan görülebilecek büyüklükte olacak.  Aynı zamanda 200 dönümlük alanda Antalya'ya yeni bir şehir parkı olarak kazandıracağız. Kent merkezi, Bey Dağları ve deniz manzarasının olduğu bir alan, Antalya'nın yeni sosyal yaşam merkezi haline gelecek" şeklinde konuştu. 


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön