28 / 03 / 2024

Keten Haliç Evleri'nin inşaatı başlıyor! Metrekaresi 4 bin dolar!

Keten Haliç Evleri'nin inşaatı başlıyor! Metrekaresi 4 bin dolar!

Firma: Keten İnşaat

Proje: Keten Haliç Projesi

Keten İnşaat İstanbul’un tarihi ve en köklü semtlerinden Eyüp’te “ Keten Haliç Projesi” nin startını Ocak ayında verecek. İnşaat aşamasında satışı başlayacak projede metre kare fiyatı 4 bin USD olacak



İstanbul’un seçkin semtlerinde yaptığı lüks projelerle 30 yıldır adından söz ettiren  Keten İnşaat  Eyüp’te yeni projesine başlıyor. Keten İnşaat  İstanbul’un tarihi ve en köklü semtlerinden Eyüp’te “ Keten Haliç Projesi” nin startını Ocak ayında verecek.  İnşaat aşamasında satışı başlayacak projede metre kare fiyatı 4 bin USD olacak.  Keten İnşaat’ın yıllardır uyguladığı kişiye özel daire tasarımı ve ücretsiz iç mimari danışmanlık hizmeti bu projede de yer alacak.


Silahtarağa’da Çağdaş Mimari Çizgileri ile Keten İnşaat İmzası…

Eyüp’ün Silahtarağa bölgesinin en güzel lokasyonunda yer alan “ Keten Haliç Projesi” görünüm itibari ile günümüz teknolojisine uygun ve çağdaş mimari özelliklerini yansıtacak şekilde inşa edilecek. En son deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan proje toplam inşaat alanı 14 bin 600 metre kare olan 2 görkemli binadan oluşacak. 


Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten 2013 yılı projelerini anlatıyor!


A ve B Bloklarından oluşacak projede; Zemin katında bir adet mağazanın yer alacağı A Blok 1,2,3 ve 4’cü katlarda 16 adet 2+1, 16 adet 3+1 normal daireden oluşacak. En üst katta dublex daire seçenekleri bulunan binada 2 adet 4+1, 7 adet de 3+1 dublex daire yer alacak. Toplam 32 adet normal daire ve 9 adet dublex dairenin yer alacağı Keten Haliç Projesi’nde daireler 109-282 metre kare aralığında tasarlanacak.


Girişte mağazanın yer aldığı B Blok’ta ise 1, 2, 3 ve 4. Katlarda 4 adet 2+1, 8 adet 3+1 normal daire. 5 katta ise 3 adet 3+1, 1 adet 2+1 dublex daire yer alacak. Daireler 104-189 metre kare aralığında tasarlanacak. Projede toplam 57 adet daire yer alacaktır.


Keten İnşaat 2013 yılı basın toplantısını izlemek için tıklayın!


Günümüz teknolojilerine uygu akıllı bina sistemleri ile donatılan projede bina tek noktadan yönetilip, kontrol edilecek. Sistem binanın içindeki kişileri tanımlayabilecek. Kartlı geçiş sisteminin, iklimlendirme, havalandırma, yangın algılama, alarm, güvenlik, aydınlatma ve asansörlerini akıllı sistemin içinde yer alacak. 


57 araçlık kapalı garaj, yüksek kapasiteli su deposu, yangın söndürme sistemleri, CCTV güvenlik sistemleri, görüntülü haberleşme, uydu ve kablo sistemi donatıları, yüksek verimlilikle çalışan kombi sistemleri, toksin ve patlayıcı gaz sensörleri, yüksek performanslı  pencere ve ısı yalıtımlı dış cephe uygulamaları proje nitelikleri arasında yer almaktadır. Çağdaş yapı sistemlerinin kullanıldığı konutların cephesi ile beraber banyo, mutfak, tüm iç tasarımlarda iç mimaride kullanılacak malzemeler en üst kalite seçenekleri ile müşteri beklentileri doğrultusunda gerçekleşecektir.


Proje aşamasında yoğun talep…

Ekim ayında hayata geçecek proje metre kare fiyatı 4 bin USD’den satışa sunulacak. Proje aşamasında yoğun taleple karşılaşan “Keten Haliç Projesi” 2 yılda sahiplerine teslim edilecek. “Keten Haliç projesi”ni değerlendiren Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, yoğun talepten dolayı inşaat aşamasında  hemen satışa başlayacaklarını belitti. Selahattin Keten;” ‘Keten Haliç Projesi’ genel görünüm itibari ile günümüz teknolojisine uygun ve çağdaş mimarinin en güzel örneklerinden birini yansıtacak şekilde tasarlanacaktır. Bu doğrultuda birinci sınıf malzemeler hem iç hem de dış cephede kullanılacaktır. Ayrıca dış cephede fibrobeton cephe sistemleri teknolojisi uygulanacaktır.” Dedi. Dairelerin kat planları ile maksimum kullanım alanı oluşturduklarını belirten Selahattin Keten her detayın günümüz ihtiyaçları düşünülerek tasarlandığının altını çizdi. Keten,”Teknolojisi yüksek, konforlu ve depreme dayanıklı bir projeye daha imza atacağız. Ayrıca sürekli gelişme ivmesi gösteren bölgede fiyatların günden güne arttığını gözlemlemekteyiz. Bu da bu bölgenin iyi bir yatırım aracı olacağının göstergesi.” Dedi.


Kişiye Özel Mimari Tasarım, Binalarda 20 yıl Garanti

Keten İnşaat yıllardır uyguladığı kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmetini “Keten Haliç Projesi”nde de devam ettirecek. Profesyonel bir ekip çalışması sonucu oluşacak “Keten Haliç Projesi”nde tasarımların her aşamasında müşteri ile beraber yol alınacağının altını çizen Selahattin Keten,” Onlar isteklerini anlatacak biz de gerçekleştireceğiz. Konutların cephesi ile beraber mutfak ve banyoların seramik, parke, boya rengi hatta kapı kollarına kadar olan detayları müşterilerin seçimleri ve beğenileri doğrultusunda gerçekleşecek.” Dedi. Keten ayrıca “Keten Haliç Projesi”nde binanın altyapısı ile ilgili oluşabilecek herhangi bir sorun karşısında da 20 yıl garanti verdiklerini ifade etti. 


Adres :Şakayık Sk. Selahattin Bey Apt. No:14/3 34365 Teşvikiye, İstanbul

Tel : 0-212-233 49 10

www.keteninsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön