20 / 04 / 2024

Kilimli'de trafik kazalarının yaşandığı yolda çalışmalar başladı!

Kilimli'de trafik kazalarının yaşandığı yolda çalışmalar başladı!

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü ile Göbü köyü arasında kalan ve Ölüm Yolu olarak bilinen karayolunda ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Yolun genişlemesinin ardından ekipler stabilize çalışmalarına başladı...




Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyü ile Göbü köyü arasında kalan ve Ölüm Yolu olarak bilinen karayolunda ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Karayolunda geçen senelerde büyük acı kayıp verilmesi sonucu eylemler yapılmış ve yol kapatma eylemleri sonucunda karayolunda çalışma başlatıldı. İlk olarak karayolunda daha önceden yüklenici firmaya ihale yoluyla verilip yol genişletilmesinden sonra ayrıca Devlet Demir Yollarına ait olan tünelin uzatılması sonucu bu yolun genişlemesinin ardından ekipler stabilize çalışmalarına başladı.


Öte yandan Göbü köyü istikametinde kalan karayolunda çalışmalar şuan durmuşken yukarılardan gelen kayalar zaman zaman yolu kapatarak trafiği yavaşlatıyor. Yolun kısa zamanda etüdü yapılarak sıcak asfalta başlanacağı belirtildi.



Haber Ordu


Geri Dön