26 / 04 / 2024

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.




Yerli ve başarılı markalardan Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı. 450 firma ve 60 bin çalışanın yer aldığı Hadımköy OSB'de firmaların toptan perakende alışverişi yapabileceği KİM Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi hizmet vermeye başladı. 

Organize Sanayi bölgelerinde mağazalaşacaklarının bilgisini veren Genel Müdür Dr. Hamit Akçay, 500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan mağazanın bu alandaki ilk yatırımları olduğunu söyledi. Akçay, "OSB'ler içinde toplu alışverişin avantajını kullanmak isteyen şirketlere öncelik vereceğiz. Toptan mağazalarımızda yüzde 50'ye varan indirimler uygulayacağız. İstanbul'un en büyük Organize Sanayi Bölgeleri arasında gösterilen Hadımköy'de ilk mağazamızı açarak bu alanda bir boşluğu dolduruyoruz, istanbul'daki büyük çaplı 3 OSB'de şube açmayı planlıyoruz. Bir taraftan Marmara Bölgesi genelinde ve yurtdışında süpermarket alanında yeni yatırımlar yaparken bir taraftan da depo mağazacılığı ve sanal alışveriş gibi alternatif kanallarda da yatırımlara devam ediyoruz" dedi. Toplu tüketim yapan kurum ve işyerleri için oldukça uygun alışveriş imkanı sağladıklarını anlatan Genel Müdür Akçay, "Toptan mağaza sayımız artacak" diye konuştu. 


Yeni Akit


Geri Dön