19 / 04 / 2024

Kimler emlakçılık yapabilir?

Kimler emlakçılık yapabilir?

Kimler emlakçılık yapabilir?: Az konuşup çok dinleyen, karşısındakinin sözünü kesmeden onu sonuna kadar saygıyla ve can kulağıyla dinleyip, ondan bir şeyler kapan, bir şeyler öğrenmeye çalışan herkes emlakçılık yapabilir....




Kimler emlakçılık yapabilir?


Kimler emlakçılık yapabilir? sorusuna az konuşup çok dinleyen, karşısındakinin sözünü kesmeden onu sonuna kadar saygıyla ve can kulağıyla dinleyip, ondan bir şeyler kapan, bir şeyler öğrenmeye çalışan herkes emlakçılık yapabilir cevabı veriliyor.


Karşısındakinin  dinini, dilini, ırkını, siyasi görüşünü ve düşüncesini küçümsemeden onun sahip olduğu bu değerlerin en azından kendisinin ki kadar kutsal ve önemli olduğuna inanan ve ona saygı gösteren herkes emlakçılık yapabilir.


Müşterisini yolunacak bir kaz gözüyle değil, kendisini onun yerine koyan ve müşterisinin parasının kolay kazanılmadığını ve bu parasının tam karşılığını almasının müşterisinin en doğal hakkı olduğuna inanan ve bu müşterisine yapacağı alışverişte müşterisine kazandırmak için gayret sarf eden herkes emlakçı olabilir.


Kimler emlakçılık yapabilir?


Müşterisine, tıpkı evine gelmiş çok sevdiği bir dostunu nasıl karşılıyor, nasıl ağırlıyor, nasıl uğurluyorsa, aynısını yapabilen herkes emlakçılık yapabilir.


Müşterisine daima samimi ve dürüst davranan, müşterisini kandırmaya çalışmayan, güler yüzlü, bakımlı, kendine saygısı olan attığı her adımda daima aklını kullanan ve şahsiyetli olan herkes emlakçılık yapabilir.   


Sabah erken kalkan ve ofisini erken açan akşam da ofisini geç kapatan temiz ve çalışkan ama çok çalışkan olan herkes emlakçılık yapabilir.



Emlakçılık yapmak için gereken şartlar!
Emlakçılığın hukuki statüsü!
Emlakçı neleri yapamaz?



Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön