18 / 04 / 2024

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 



KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 2 konut ve 64 konut satışa çıkarttı. Bugün gerçekleşecek müzayede 14:00'te düzenlenecek. KİPTAŞ, yatırımcıların dikkatini çeken, İstanbul'da yer alan 2 konutu ve İstanbul ile Kocaeli'nde 64 dükkanı satışa çıkarıyor. “7. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma usulü ile satışa sundu. 

Online olarak yapılacak müzayede KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek. Müzayede için başvurular önceki gün sona erdi. 

KİPTAŞ'ın Loca Mahal Veliefendi projesinde bulunan ve satışa iki adet konutun muhammen bedelleri 741 bin 542 TL'den başlıyor. Konutlar 1+1 olarak yer alırken iki konut da zemin katta yer alıyor. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!


Müzayede satışa sunulan dükkanlar ise  ile Zeytinburnu Sahil Park Evleri, Silivri 4.Etap, İzmit Çınar Evler, Vaditepe Gölevleri, Vaditepe 1 Etap projelerinde yer alıyor. 

KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak olarak kullanacak.Müzayede kapsamında satışa çıkacak ticari birimlerin fiyatı 192 bin 838 TL (KDV hariç) ile 6 milyon 164 bin (KDV hariç) arasında değişirken, konut fiyatları 741 bin 542 lira (KDV dahil) ve 760 bin 833 lira (KDV dahil) olarak satışa çıkacak. KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi’nde satışa sunulacak gayrimenkullerle ilgili tüm bilgilere www.kiptas.istanbul adresinden ulaşılabilir.

http://kiptas.istanbul/7-gayrimenkul-muzayedesi

KİPTAŞ'ın pandemi karnesi!


Geri Dön