27 / 04 / 2024

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın! 

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın! 

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın gerçekleştiriliyor. KİPTAŞ, 54 dükkanı müzayede kapsamında satışa çıkarıyor...



KİPTAŞ, 3. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında, Referans Başakşehir Vadi ile Silivri Konutları 3. Etap projelerindeki dükkanları ilk kez satışa sunuyor. Dükkanların satışı yarın gerçekleştirilecek. KİPTAŞ'ın internet sitesi üzerinden de canlı yayınlanacak müzayedede, 54 dükkan satışa çıkarılıyor.

İBB'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Eylül'de teslim edilmesi planlanan Referans Başakşehir Vadi, bölgenin prestijli projeleri arasında yer alıyor. Müzayede kapsamında Silivri Konutları 3. Etap projesindeki 7 dükkan da satışa çıkarılacak. Bin 513 konuttan oluşan ve kısa süre içinde yaşamın başlayacağı proje, E-5 Otoyolu'na yakın mesafede konumlanıyor.

HALKA AÇIK MÜZAYEDE

Katılımcılar ayrıca; Hadımköy 2. Etap, Vaditepe Bahçeşehir, Vaditepe Göl Evleri, Maltepe 2. Etap ve Sahilpark’ta yer alan dükkanlar için de teklif sunabilecekler. Açık artırma yöntemi ile şeffaf koşullarda gerçekleşecek müzayede halka açık olarak yapılacak.

MÜZAYEDE YARIN SAAT 14.00'TE YAPILACAK

Katılımcıların www.kiptas.istanbul internet sitesinden canlı olarak takip edebilecekleri müzayede, yarın (4 Mart) 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Katılımcılar, açık artırmaya, dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek. Her bütçe ve kesime hitap eden dükkanların fiyatları 170 bin liradan başlıyor. Portföydeki en pahalı dükkanın fiyatı ise 6 milyon 21 bin 296 lira olarak belirtildi. Cadde üstü dükkanların yatırım değerleri oldukça yüksek.

Dükkanları peşin ya da yüzde 40’ı peşin, kalan bakiye ise satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı (6) ayda bir, yüzde 6 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksitle satın alınabilecek. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNE KAYNAK YARATILACAK

KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak harcamalarında kullanacak.

Fiyat listesi için tıklayın

KİPTAŞ'tan depreme dayanıklı ucuz konut kampanyası!

KİPTAŞ, İstanbul'da riskli raporlu mülk sahipleri için 272 konutu satışa sunacak!


Geri Dön