19 / 04 / 2024

KİPTAŞ satılık dükkan

KİPTAŞ satılık dükkan

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satılıyor. Açık artırma bugün 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekim'de!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavan satışa sunuluyor. Açık artırma 15 Ekim Cuma günü 2 oturum şeklinde düzenlenecek...

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi'nde 54 dükkanının 13'ü satıldı!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 54 dükkanı halka açık gerçekleştirdiği 3. müzayede ile satışa çıkardı. Yatırımcılara hitap eden değerli arsa ve işyerleri şeffaf ve açık bir şekilde piyasaya sunuldu...

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın! 

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın gerçekleştiriliyor. KİPTAŞ, 54 dükkanı müzayede kapsamında satışa çıkarıyor...

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi, bugün saat 14:00'da gerçekleşecek. Halka açık müzayede de 54 dükkan satışa çıkarılacak.

KİPTAŞ 54 dükkanı 4 Mart'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, 54 dükkanı 3. Gayrimenkul Müzayedesi ile 4 Mart'ta satışa çıkarıyor. KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanacak...

KİPTAŞ 28 dükkan, 19 arsa ve 3 lüks aracı bugün satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ portföyünde yer alan 8 dükkan, 19 arsa, 3 lüks aracı bugün müzayede ile satışa çıkarıyor.

KİPTAŞ'tan satılık 28 dükkan, 19 arsa, 3 lüks araç!

KİPTAŞ portföyünde yer alan 8 dükkan, 19 arsa, 3 lüks aracı 24 Ekim 2019 Perşembe günü müzayede ile satışa çıkarıyor...

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Bulancak Belediyesi'nden satılık dükkan!

Giresun İli Bulancak Belediye Başkanlığı, Giresun Bulancak İhsaniye Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Esenyurt'ta 9.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Kıraç Mahallesi, 1088 ada, 5 parselde yer alan 622 metrekarelik dükkanı 9 milyon 500 bin  TL'ye icradan satıyor...

Esenyurt'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Esenyurt İlçe, 2039 ada, 15 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

Bursa'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Bursa 10. İcra Dairesi Osmangazi İlçesi Orhanbey Mahallesi'nde bulunan dört katlı dükkanı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Fatih'te 5.4 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Fatih İlçesi Çarşı Mahallesi Sahaflar mevkiinde yer alan kargir dükkan vasıflı gayrimenkul 5 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

KİPTAŞ satılık dükkan Haberi

KİPTAŞ satılık dükkan

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi bugün 2 oturum şeklinde gerçekleşecek. Buna göre ilk oturum saat 11:00'de, ikinci oturum ise 14:30'da yapılacak. KİPTAŞ ,İstanbul'da yer alan 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı “6. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma usulü ile satışa sunuyor.

Saat 11:00’de düzenlenecek ilk oturum dahilinde 17 Ağustos 2021 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla hak sahiplerine anahtar teslimi yapılan Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut satılacak. Locamahal Veliefendi Konutları’nda hemen teslim yapılacak. Projede, 1.581 adet araçlık kapalı otopark, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odasından oluşan sosyal tesis yer alıyor.

Aynı gün saat 14:30'da başlayacak olan 2. oturumda ise ise KİPTAŞ portföyünde bulunan Bahçeşehir Vaditepe 1. Etap’ta 7 ticari birim, Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri’nde 5 ticari birim,...