24 / 04 / 2024

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi, bugün saat 14:00'da gerçekleşecek. Halka açık müzayede de 54 dükkan satışa çıkarılacak.



KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden 54 dükkanı 3. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında satışa çıkarıyor. Şeffaf ve açık bir şekilde gerçekleşecek müzayede bugün saat 14:00'da düzenlenecek. 

54 dükkan için müzayede

KİPTAŞ, 3. Gayrimenkul Müzayedesi’nde ilk kez satışa sunacağı dükkanlara da yer verdi. İstanbul’da bulunan 54 dükkan halka açık müzayede yöntemiyle satılacak. Yatırım değeri oldukça yüksek cadde üstü dükkanlar yeni alıcılarını bekliyor.

Satışa sunulan dükkanlar Eylül'de teslim edilmesi planlanan Referans Başakşehir Vadi, bölgenin prestijli projeleri arasında bulunuyor. Müzayede kapsamında Silivri Konutları 3. Etap projesindeki 7 dükkan da satışa çıkarılacak. Bin 513 konuttan oluşan ve kısa süre içinde yaşamın başlayacağı proje, E-5 Otoyolu'na yakın mesafe uzaklıkta yer alıyor. 

Halka açık satış

Katılımcılar ayrıca; Hadımköy 2. Etap, Vaditepe Bahçeşehir, Vaditepe Göl Evleri, Maltepe 2. Etap ve Sahilpark’ta yer alan dükkanlar için de teklif sunabilecekler. Açık artırma yöntemi ile şeffaf koşullarda gerçekleşecek müzayede halka açık olarak düzenlenecek.

Müzayede, KİPTAŞ’ın Merkezefendi’de bulunan Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya katılımcılar dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

En pahalısı 6 milyon lira

Her bütçe ve kesime hitap eden dükkanların fiyatları 170 bin liradan başlangıç gösteriyor. Portföyde bulunan en pahalı dükkanın fiyatı ise 6 milyon 21 bin 296 lira olarak açıklandı. Cadde üstü dükkanların yatırım değerleri oldukça yüksek.

36 ay taksit fırsatı

Dükkanları peşin ya da yüzde 40’ı peşin, kalan bakiye ise satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı (6) ayda bir, yüzde 6 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksitle satın alınabilecek. 

Kentsel dönüşüme kaynak sağlayacak

KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanacak.

 KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

Fiyat listesi için tıklayın

KİPTAŞ'tan depreme dayanıklı ucuz konut kampanyası!

KİPTAŞ'ın 2. gayrimenkul müzayedesi gerçekleştirildi!

KİPTAŞ Eyüpsultan'da dev kentsel dönüşüme başlıyor!


Geri Dön