23 / 04 / 2024

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?



505 adet konut ve 20 adet ticari alanın yer aldığı Gürpınar KİPTAŞ projesinde B1, B2, B3, C1 ve C2 bloklar konut olarak dizayn edilirken, projede yer alan A1, A2, B4, C3 ve C4 bloklarda ise ticari alanlar bulunacak.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanırken proje kapsamında yer alan tüm bloklar bodrum katlar hariç olmak üzere zemin kat + 7 normal kat + çatı katı olarak dizayn edildi.

Beylikdüzü KİPTAŞ projesinde yer alan blokların oturum alanının 6 bin 360 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında açık otoparklar, kameriye, çocuk oyun parkı, yaya yolu yer alacak.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

24 ay içerisinde tamamlanacak

4 bin 200 metrekarelik yeşil alan ve 5 bin 546 metrekare peyzaj alanıyla dikkat çeken Beylikdüzü KİPTAŞ'ta 505 araçlık otopark da mevcut. İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren projenin 24 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?
KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi henüz belli olmadı. KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

İstanbulluların merakla beklediği KİPTAŞ Gürpınar projesine en yakın hastane 780 metre mesafede yer alan Gürpınar Hastanesi, en yakın okul 300 metre mesafede yer alan Aşık Veysel  Güzel Sanatlar Lisesi. Proje E-80 karayoluna 8,6 kilometre, Atatürk Havaalanı proje sahasına 16,5 kilometre, E-5 karayoluna 3,8 kilometre mesafede yer alıyor.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda 5 ay erken teslim müjdesi!


Geri Dön