26 / 04 / 2024

Kırmızı et fiyatlarında rekor kırıldı! Son fiyatlar cep yaktı et almak artık hayal oldu

Kırmızı et fiyatlarında rekor kırıldı! Son fiyatlar cep yaktı et almak artık hayal oldu

Kırmızı et fiyatları vatandaşların satın alamayacağı kadar yükseldi. Karkas etin kilogramı 85 lirayı aştı. İşlenmemiş gıda grubu içinde yükselen yem fiyatlarının etkilediği kırmızı ve beyaz et fiyatları son yılların rekorunu kırdı.



KIRMIZI ET FİYATLARINDA REKOR

Öte yandan Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Et Fiyat Endeksi Mart ayında yüzde 4,8 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. FAO Gıda Fiyat Endeksi, Mart ayında ortalama 159,3 puana ulaşarak, endeksin fiyat takibine başladığı 1990 yılından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

https://emlakkulisi.com.tr/aycicek-yagi-seker-un-et-sut-makarna-pirinc-bulgura-devlet-destegi-mi-geliyor-20-urunde-sabit-fiyat-iddiasi/700747


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön