23 / 04 / 2024

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı eti vatandaşlara ucuz yedirme konusunda kararlı olduklarını belirterek, fiyatların düşmesi için ülkenin dört bir yanında kesimlik hayvan için çalışma yapılacağını dile getirdi.



"ÖNCE ÜLKEDE SONRA DIŞARIDA NELER YAPABİLİRİZ BUNA BAKACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şu şekilde devam ettirdi: Bu konuyla ilgili Tarım Bakanımla konuştuk. Dedi ki, elimizdeki, TİGEM çiftliklerimizdeki kesimlik hayvanları bir an önce keselim ve bu ramazan ayında bir defa evlere kıymada, kuşbaşında ucuz et girme imkanı olsun. Bu arada da yine belki duruma göre Türkiye'nin dört bir yanına ekiplerini gönder, elinde kesimlik hayvanı olanlardan biz bu hayvanları da alalım. Yine ithal noktasında da ramazan sonrasına yönelik bir adım atmış olalım. Çünkü biz vatandaşımıza ucuz et yedirmekte kararlıyız. Kıymada, kuşbaşı ette bunu başarmamız lazım dedik. Karkas olarak getirirsek karkas ette de bu adımları atabiliriz dedik. Tarım Bakanımız önce ülkemizin dört bir yanında çalışmasını yapacak, ondan sonra da ithalde de neler yapabiliriz, bunun üzerinde de ayrıca çalışmasını sürdürecek." 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön