18 / 04 / 2024

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.



2022-2023 yeni eğitim ve öğretim yılı başladı. Eylül ayı başında öğrenciler ve aileleri okul ihtiyaçlarını tamamlayabilmek için büyük telaş yaşadı. Okulların açıldığı dönemde markalar ailelere destek olmak için bir biri ardına kampanyalar düzenledi. Bazı kurumlar ise ailelerin yükünü hafifletmek için okul setleri dağıttı. 

KIZILAY SINIFLAR DA YAPTI, TABLET DE DAĞITTI

İşte bu kurumlardan biri de Kızılay.  Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim desteklerine devam ediyor. Bugüne kadar öğrencilerin eğitim hayatına yönelik birçok proje yapan Kızılay, okulların ihtiyacı olan tamiratlarını yaptırdı, öğrencilerin giyim, gıda ile hijyen ihtiyaçlarını karşıladı, tablet, bilgisayar ve eğitim materyallerinden oluşan paketler hazırlayıp dağıttı. Ve hatta özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilere sınıflar yaptı, başarılı öğrencilere burslarla destek olmaya devam etti. 

62 BİN ÖĞRENCİYE 10 MİLYON TÜRK LİRASINDAN FAZLA YARDIM YAPILDISadece bu yıl 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımıyla 62 bin 700 öğrencinin ihtiyacını gideren Kızılay, genel merkez özelinde ise son 3 yıl içinde 46 okulda 154 bin 600 öğrenciye 28 milyon 901 bin Türk Liralık eğitim yardımında bulundu.

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…


Geri Dön