23 / 04 / 2024

Koç Kuleleri için tanım yemeği düzenlendi!

Koç Kuleleri için tanım yemeği düzenlendi!

Akgül inşaat, Koç ve CHP Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında inşa edilen Koç Kuleler için tanıtım yemeği düzenlendi. Tanıtım yemeğine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ev sahipliği yaptı.




Akgül inşaat, Koç ve CHP Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında inşa edilen Koç Kuleler için tanıtım yemeği düzenlendi. Tanıtım yemeğine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ev sahipliği yaptı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Akgül inşaat ve CHP  Ankara  Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında Sögütözü'nde inşa edilen Koç Kuleleri'nin tanıtım yemeği için Ankara'ya geldi. Tanıtım yemeğine Rahmi Koç'un yanı sıra Akgül inşaat'ın sahibi Ömer Akgül ve Sinan Aygün de katıldı. Yemekte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Ankara iş dünyasının önemli isimleri de bulundu. Ankaralı işadamı Koç, inşaatı devam eden kuleleri yerinde incelemek için kafasına baret takıp işçilerle birlikte inşaat alanını gezdi, inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Koç, yakın zamanda projenin tamamlanacağını ifade etti.


İLGİ YOĞUN OLDU 


Ankara 'da son yıllarda hızla artan iş kulelerine inşaatı tamamlanmak üzere olan Koç Kuleleri de katılıyor. 

Koç Holding ve Akgül YapSat A.Ş ortaklığıyla, Ankara'nın yeni iş merkezi Söğütözü'nde yapımı süren Koç Kuleleri'ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, satışa sunulan ofislerinin yarısına yakını satıldı. 33 kata kadar uzanan Koç Kuleleri, 17 bin 780 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Mayıs 2015'te teslim 2 bloktan oluşan Koç Kuleleri 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İçinde 32 adet mağazanın da bulunacağı Koç Kuleleri'nde, toplantı salonları, ortak kullanıma açık teraslar, arşiv ve depo alanları ve sosyal alanlar bulunacak. Projenin teslim tarihi ise, 201 5 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. 


Habertürk


Geri Dön