25 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova'da gündem arsa kamulaştırılması!

Kocaeli Çayırova'da gündem arsa kamulaştırılması!

Kocaeli Çayırova Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Yatırım ve projelerin konuşulduğu toplantıda, arsa kamulaştırılması gündeme geldi.



Kocaeli Çayırova Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı tartışmalar arasında gerçekleştirildi. Meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına belediye başkan yardımcısı Orhan Keskin başkanlık etti. Denetim komisyonu raporu ile ilgili olarak CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Honca bir konuşma yaparak "Denetim deyince yerinde denetim olmalıdır. Denetimin amacının ne olduğunu Çayırova Belediyesi meclis üyeleri dâhil bunun bilince olunmadığını gördük. Denetim komisyonu üyelerinin eğitim verilmesini talep ettik. Denetim raporlarının sunulması gerekir." dedi. 


90 MİLYON YATIRIM YAPILDI 

Belediye başkan yardımcısı Orhan Keskin eleştirilere cevap vererek, örnekleriyle yaptıkları kısıtlamaları anlattı. Keskin, "İsrafta en cimri belediyeyiz." dedi. Gündemin onuncu maddesi 2016 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç, Belediye'nin arsa satışını eleştirdi. Meclis Başkanvekili Orhan Keskin eleştirilere yönelik, "Sattığımız yerler meclise geliyor ve eleştiriyorsunuz. Birçok arsayı da kamulaştırıyoruz. Aldıklarımız konuşulmuyor. 90 Milyon TL yatırım yaptık. Çayırova'da artık hizmet çatısı yüksek. Gelirsiz nasıl hizmet yapılabilir? " dedi. 


KOMİSYONA ÜYE SEÇİMİ YAPILDI 

Gündemin altınca İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Üye Seçimi Sefa Yılmaz, Filiz Akyıldız, Halis Koç, Arif Şentürk seçilirken meclisin yedinci maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna Cengiz Kudu, Murat Tunç, Muhammed Demirtaş, Murat Karaca, Kemal Karagül seçildi. Gündemin sekizinci maddesi Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna Üye Seçimi Vahit Terzi, Mehmet Bayındır, Mehmet Özdemir, Erhan Sarıdede, Hüseyin Tarakçı seçilirken meclisin sekizinci maddesi Encümene 3 Üyeliği için Cemil Göksu, Murat Küçük, Berkan Emiroğlu seçildi.



Gebze Gazetesi


Geri Dön