27 / 04 / 2024

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu doğrultuda Dilovası’nda inşaatı süren yarı olimpik yüzme havuzunun inşası titizlikle yapılıyor. Hızla devam eden çalışmalar kapsamında yapının tüm alçıpan asma tavan imalatları tamamlandı.

ÇATININ SAC KAPLAMASI TAMAMLANDI

Yeni sporcuların yetişeceği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun çelik konstrüksiyon üzeri kenet çatı alt sac kaplama imalatları da tamamlandı. Zemin kat ve bodrum katta asma tavan imalatlarını sürdüren ekipler, bina genelinde elektrik ve mekanik imalat işlerine de hummalı şekilde bitirmeye çalışıyor. 


4 BİN 200 METREKARE İNŞAAT ALANI

Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde hayata geçirilen Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor. Projenin toplam inşaat alanı 4 bin 200 metrekare olarak belirlendi. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar bulunacak. Yapının tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımlar da bu katta yer alacak.


Geri Dön