26 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra'ya dev spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Kandıra'ya dev spor salonu inşa edilecek!

Kandıra'da inşa edilecek olan bin seyirci kapasiteli spor salonunun yapım ihalesi gerçekleştirildi. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra'ya yapacağı spor salonunun ihalesini gerçekleştirdi. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek. 


7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salon amatör maçların yapılmasına imkan verecek. Zemin ve bir kattan oluşacak salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. 


Kandıra'da yapılacak olan spor salonun ihalesine Adem Uslu Yapı İnşaat ve Atlas İnşaat teklif verdi. 

Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası, hakem odası ve halkın kullanabileceği dört tane antrenman salonu yer alacak. Spor salonu yapımı üstlenecek firmayı belirlemek için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. 

İhaleye iki firma teklif verdi. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön