27 / 04 / 2024

kocaeli kandıraya spor salonu mu inşa edilecek

kocaeli kandıraya spor salonu mu inşa edilecek

Kandıra'da inşa edilecek olan bin seyirci kapasiteli spor salonunun yapım ihalesi gerçekleştirildi. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Tapudaki memurun dikkati Kocaeli'deki sahtekarlığı ortaya çıkardı!

Kocaeli Kandıra’da 800 bin TL'lik arsayı satmak üzere filmlere konu olacak bir sahtekarlığa kalkıştılar. Tapu memurunun dikkati dolandırıcılığı ortaya çıkardı...

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Kocaeli Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni hizmet binasında katların yükseldiği gözle görünür hale geldi.

kocaeli kandıraya spor salonu mu inşa edilecek Haberi

kocaeli kandıraya spor salonu mu inşa edilecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra'ya yapacağı spor salonunun ihalesini gerçekleştirdi. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek. 


7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salon amatör maçların yapılmasına imkan verecek. Zemin ve bir kattan oluşacak salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. 


Kandıra'da yapılacak olan spor salonun ihalesine Adem Uslu Yapı İnşaat ve Atlas İnşaat teklif verdi. 

Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası, hakem odası ve halkın kullanabileceği dört...