26 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayan salonlar, farklı spor dallarında da antrenman yapma imkânı sağlıyor. sıtma ve soğutma sistemlerinin de bulunduğu salonlar her hava durumunda spor yapma olanağı barındırıyor. Kapalı spor salonun inşaatının, 345 takvim gün sürmesi planlanıyor.

 

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

 

Bin 100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası inşa edilecek. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon inşa edilecek.

 


Geri Dön