26 / 04 / 2024

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılındaki son toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında yapılan meclis toplantısında 12 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçeleri msaya yatırıldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN 2020 YILI BÜTÇESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir'in Aralık ayı meclis toplantısında 114 madde konuşuldu. 2019'un son Meclisinde plan ve bütçe komisyonunun 2020 mali yılı bütçesi ve performans programı masaya yatırıldı. 12 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçeleri onaya açıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçesi 2 milyar 775 milyon lira şeklinde belirlendi.

BORCA KARŞILIK TAŞINMAZ DEVRİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına olan prim borçları için taşınmaz devri yaptı.  Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, İzmit İlçesinde 3 adet, Gölcük İlçesinde 4 adet, Kartepe İlçesinde 7 adet, Körfez İlçesinde 1 adet, Başiskele İlçesinde 2 adet taşınmaz, bildirilen tutarlar üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına olan prim borçlarından mahsup edilmek için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına devredildi.

TRAMVAY MECLİS GÜNDEMİNDE

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, İzmit Belediyesi Yenişehir ve Gündoğdu Mahalleleri arasında, "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili süre uzatımı raporu Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisine geldi.


Geri Dön