24 / 04 / 2024

Kocaeli tramvay projesi son durum

Kocaeli tramvay projesi son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Tramvay projesinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Otogar ve Sekapark arasında yapımı sürdürülen Tramvay Hattı Projesi kapsamında Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta rayların monte edilmesi çalışmaları sürüyor.

Kocaeli tramvay güzergahında tüm altyapılar yenileniyor!

Akçaray Tramvay Projesi’nde alt yapı imalatları, 3 ayrı ekiple üç ayrı noktadan yürütülüyor. Projenin Yahya Kaptan etabında Hanlı Sokak, Salkım Söğüt Caddesi’ndeki çalışmalar sürerken Sarı Mimoza ve Necip Fazıl Caddesi’ndeki alt yapı imalatlarına geçildi.

Kocaeli tramvay hattı ihalesi bugün!

2009 yerel seçimleri öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından vaat edilen tramvay projesi nihayet hayata geçiriliyor. Tramvay inşa ihalesi, Karaosmanoğlu’nun vaadinden 6 yıl sonra bugün gerçekleştirilecek

Kocaeli tramvay projesi için çalışmalara başlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmaları tamamlanan Sekapark-Otogar arası tramvay projesi çalışmaları için ve birçok farklı noktadaki yeni kavşak ve yol yapımı projeleri için çalışmalara başladı.

Kocaeli tramvay projesi meclisten geçti!

İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlık ettiği mecliste, Sekapark-Otogar arasında hizmet verecek olan Tramvay Hattı ile ilgili, hat güzergâhının imar planlarına işlenmesi konusunun yer aldığı gündem maddesi meclise oylamasına sunuldu.

Kocaeli tramvay projesinde değişiklik olabilir!

Tramvayı konuşalım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, tramvayın “Akçaray” olarak açıklanan adının değiştirilebileceğini ve kamulaştırmadan dolayı yaşanacak mağduriyetler için hukukçularla görüşüleceğini söyledi.

Kocaeli tramvay projesi Ocak sonuna kadar bekleyecek!

İnciraltı’nın planlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir Ticaret Odası projeleri için “Karşı duruşumuz yok” diye konuştuTramvay ocak sonuna kadar bekleyecek

Kocaeli tramvay projesi için çalışmalar başladı!

Tramvay ve teleferik projeleriyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, “2015 yılı bütçesinde yatırım bütçesinde yüzde 10 oranında arttı. Bu yatırım bütçesinin yüzde 50’si ulaşım ve toplu taşımaya ayrılıyor.

Kocaeli Tramvayını Seçiyor anketi devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay projesi için her iki belediyenin internet adresi üzerinden halk oylaması devam ediyor. 15 bin vatandaş oy kullanırken tramvay için belirlenen isim seçeneklerinden İzmitray açık ara önde gidiyor.

Kocaeli tramvay projesi tanıtım töreni gerçekleşti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, raylı sistemlerin yerli üretimini önemsediklerini belirte rek, " Yerli üretimin desteklenmesi noktasında da önemli adımlar atıyoruz " dedi...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın! 

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKi'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 651 konut ve 12 dükkan yer alacak.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Kocaeli tramvay projesi son durum Haberi

Kocaeli tramvay projesi son durum

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2019 yılındaki son toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında yapılan meclis toplantısında 12 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçeleri msaya yatırıldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN 2020 YILI BÜTÇESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir'in Aralık ayı meclis toplantısında 114 madde konuşuldu. 2019'un son Meclisinde plan ve bütçe komisyonunun 2020 mali yılı bütçesi ve performans programı masaya yatırıldı. 12 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçeleri onaya açıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçesi 2 milyar 775 milyon lira şeklinde belirlendi.

BORCA KARŞILIK TAŞINMAZ DEVRİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına olan prim borçları için taşınmaz devri yaptı.  Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, İzmit...