23 / 04 / 2024

Kocaeli Yenikent'e kapalı pazar yeri geliyor!

Kocaeli Yenikent'e kapalı pazar yeri geliyor!

AKP'li kadınların aşure etkinliğine katılan Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Yenikent Mahallesi'ne yapılacak olan kapalı pazaryeri projesi için çalışmaların 2015 yılında başlayacağını söyledi.



AKP Derince İlçe Kadın Kollan tarafından düzenlenen aşure etkinliğine partili bayanlann yoğun ilgisi dikkat çekti. 


AKP'li kadınların aşure etkinliğine katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Yenikent Mahallesi'ne yapılacak olan kapalı pazaryeri projesi için çalışmaların 2015 yılında başlayacağını söyledi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP Derince ilçe Kadın Kolları'nın HSPS Muharrem ayı lpf nedeniyle düzenlediği aşure programına katıldı. 


Organizasyona ll§ifi eşi iie birlikte pfltl katılan Başkan Bulut'un yanı sıra felra »ilçe başkanı SHujj Ahmet Ark, İlçe PPSS Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, ilçe yöneticileri, çok sayıda parti üyesi ve ilçe halkı katıldı. 


Mahalledeki yeni kapalı pazaryeri için HHl 2015 yılı içinde projelendirmenin yapılaH cağını dile getiren Hll Bulut, "Daha sonra da yapımına başlayarak projemizi hayata geçireceğiz" diye konuştu. Esentepe PHİ Mahallesindeki asfaltlama çalışmaları bittiğini belirten Bulut, Harmantarla'daki yollar için de ihale surecinin tamamlandığı bildirildi. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Bulut, "Bu konuda halkımızla toplantılar yapacağız. Bu konuda kimse mağdur olmayacak, Mağduriyete sebep olacak bir projeye imza atmam. 


Eğer Deniz ve Dumlupınar Mahallesi bizler için daha modern bir yapıya bürünecekse buna evet derim" diye konuştu. Konuşmaların ardından hazırlanan aşureler birlik ve beraberlik mesajları ile vatandaşlara dağıtıldı. 


Kocaeli


Geri Dön