19 / 04 / 2024

Kocaeli'nin yollarına Dubai Port düzenlemesi!

Kocaeli'nin yollarına Dubai Port düzenlemesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesinde Yarımca girişinde olan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde yol çalışmalarına devam ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesinde Yarımca girişinde olan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde yol çalışmalarına devam ediyor. Dubai Port’un faaliyete geçmesi ile trafik yükü artacak caddelerde kavşak düzenlemesi, yol genişletilme çalışmaları yapılacak.


DUBAİ PORT FAALİYETE GEÇİNCE


Büyükşehir Belediyesi Dubai Port’un faaliyete geçmesi ile trafik yükü artacak caddelerde genişletme çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda Körfez İlçesi’nde yer alan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde çalışmalar sürüyor. Çalışmalarda mevcut yol genişliği 12 metre olan Seramik Caddesi 22 metre genişliğe çıkartılıyor.



KAVŞAK DÜZENLEMESİ DE YAPILACAK


Üst yapı düzenlemesinde Seramik Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin kesişimine de kavşak düzenlemesi yapılacak. Böylece bu noktalarda trafik rahatlatılmış olacak. Çalışmalar kapsamında 3 bin ton asfalt, 250 metre yağmursuyu hattı, 2 bin 400 metre kare parke, bin 500 metre bordür kullanılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön