29 / 03 / 2024

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi muhtarlar ve köy halkından gelen talepler doğrultusunda kırsalın ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında malzemeler Büyükşehir tarafından karşılanırken işçilik imece usulü köy halkı tarafından inşa ediliyor.


ELBİRLİĞİ İLE YAPTILAR

Kocaeli Büyükşehir’in yaptığı yardımlar Gölcük’te de sürdü. Köy halkının isteği üzerine Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı gerçekleştirildi. Malzeme desteği alan köy halkı el birliği ile işçiliği yaparak yapım çalışmalarını tamamladı. Malzeme desteği için Büyükşehir’e teşekkür eden köylüler yardımların devamını beklediklerini söyledi.

AMAÇ KÖYLERİN DAHA YAŞANABİLİR HALE GELMESİ

Köylerin daha yaşanabilir hale gelmesi ve köyden kente göçün önüne geçilebilmesi için yapılan çalışmalar kapsamında özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken hizmetler hayata geçiriliyor. Kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasını el birliğiyle yapılırken onarımı yapılan binalar vatandaşların hizmetine açılıyor.

 


Geri Dön