26 / 04 / 2024

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kocasinan Belediyesi, 2020 yılın ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini masaya yatırdı.



Kocasinan Belediyesi, 2020 yılın ilk meclis toplantısını yaptı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yönetiminde yapılan toplantıda 11 gündem maddesi konuşulup karara bağlandı. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2019'da yapılan hizmetlerin Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “2020 yılında ise daha fazla yatırım ve projeler yapacağız.” diye konuştu..

Kocasinan’da gönül birliğiyle birbirinden önemli projeye imza attıklarını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “İnşallah 2020 yılı, yapacağımız çalışmalarla bir önceki yıldan daha verimli, daha bereketli ve daha güzel geçer. Şimdiden yapacağımız çalışmalarda Allah kolaylıklar versin. Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 2020 yılı şehrimiz ve ülkemiz için iyi bir yıl olsun.” dedi.

Denetim Komisyonu Üyeliği seçiminin yapıldığı toplantıda daha sonra Seyrani Mahallesi ve diğer imar planları konuşulup karara bağlandı.

Başkan Çolakbayrakdar'ın 2020'nin ilk meclis toplantısında alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla toplantı son buldu.


Geri Dön