19 / 04 / 2024

Kocatürk İnşaat'tan Adanalılar'a ucuz ev müjdesi!

Kocatürk İnşaat'tan Adanalılar'a ucuz ev müjdesi!

Adana'da Kocatürk Emlak ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nakış Kocatürk, emeklilerin kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini söyledi.



Kira öder gibi ev sahibi olmak istediklerini söyleyen emeklilere, Kocatürk Emlak ve İnşaat'tan müjdeli haber geldi. Konu hakkında bilgi veren Kocatürk, "Samimi, sıcak, insan ilişkilerinin ön planda olduğu, emeklilerimizin beklentilerine yanıt veren, uygun ödeme koşulları ile ekonomik ölçekte bütçelerini gözeten projelerle geliyoruz. Kira öder gibi ev sahibi olmayı talep eden emekliler ve vatandaşlarımıza böyle bir fırsatı sunuyoruz." dedi.


HAYDAR ŞENGÜL 7 KİRA EMEKLİLERİ ZORLUYOR


Kocatürk, inşaat sektöründe yenilik getiren uygulamaya değinip 'Aldıkları maaşın büyük bölümü kiraya veren emekli olan vatandaşlarımızın ayrıca ev taksitine para ayırması imkânsız oluyor. 


Biz de bunu düşünerek bu projeyi hayata geçirdik. Kirada oturan binlerce emekli vatandaşlarımızın oturabileceği ev imkânını sunup kira derdine son vermek istiyoruz. Ev sahibi olmak için yıllarca bekleyen ve umudunu yitiren emeklilerimize biz uygun şartlarla konut yaparak, kiracı olmaktan ve ev sahiplerinden kurtulmalarını sağlayacağız. Bütün gayesinin iyi bir iz bırakmaktır. Bunu da başaracağız." diye konuştu. 




Adana Günaydın


Geri Dön