29 / 03 / 2024

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları güncellendi. Bankalar üst üste faiz oranlarını duyurdu. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…



BANKLAR KONUT, İHTİYAÇ VE TAŞIT KREDİ FAİZ ORANLARINI DEĞİŞTİRDİ!

Bankalar art arda kredi açıklamasında bulundular. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ve diğer bankalar faiz oranlarını değiştirdiklerini tek tek duyurdu.

Ev, araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit paraya ihtiyacı olan ya da konut almayı düşünen vatandaşlar bankaların kredilerine başvuruyor. Kredi çekmek isteyenler öncelikle kredi faiz oranlarının hangi bankada daha uygun olduğunu yakın takibe aldı. Bankalar güncel faiz oranlarını internet sitesi üzerinden güncelleyip, müşterilerinin ilgisine sundu.

 Peki güncel faiz oranları nasıl değişti? Bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranı ne? En uygun faiz oranına sahip banka hangileri? İşte 11 Ağustos tarihinden itibarı ile güncel kredi faiz oranları ve detayları…

İhtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanacak ya da kullanmayı düşünen vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Kredi mi çeksem? şeklinde kafasında bu tip sorular bulunan vatandaşlar kredi faiz oranlarındaki son durumu merak edip araştırıyor. Kredi çekmeyi düşünen herkes kendilerine en uygun kredi faiz oranlarını ve geri ödeme planlarını detaylıca araştırmaya başladı. İhtiyaç, konut ve taşıt kredisindeki güncel oranlar belli oldu. Belirlenen faiz oranları kişinin kredi notuna ve alınan kredinin vadesine göre de farklılık gösterebilir.

İşte banka banka 11 Ağustos 2022 itibarıyla açıkladığı güncel kredi faiz oranlarına dair detaylar...

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: %1,89

Taşıt kredisi: %1,59

Konut kredisi: %1,20

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: %1,91

Taşıt kredisi: %1,59

Konut kredisi: %1,29

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: %1,79

Taşıt kredisi: %1,59

Konut kredisi: %1,36

İstanbul Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir? En yakın Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim detayı!

Emekli promosyonları 8 bin TL’ye dayanıyor! İşte banka banka promosyon miktarları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön