29 / 03 / 2024

Konut kredisi güncel faiz oranları! 0,87 ile DD Mortgage ilk sırada!

Konut kredisi güncel faiz oranları! 0,87 ile DD Mortgage ilk sırada!

Kredi Pazarı, en uygun konut kredisi ürününü en ucuza bulmanıza yardımcı olmak amacı ile haftalık düzenlediği konut kredisi faiz oranları nı 21 Ekim' de yayınladı...



Konut kredisi güncel faiz oranları yayınlandı. Kredi Pazarı, en uygun konut kredisi ürününü en ucuza bulmanıza yardımcı olmak amacı ile haftalık düzenlediği konut kredisi faiz oranları nı 21 Ekim'de yayınladı. İlk sırayı yüzde 0,87 faiz oranı ile DD Mortgage aldı. 


Yapı Kredi ve Ziraat bankası yüzde 0,89 ile ikinci sırada. Abank, yüzde 0,93 faiz oranı ile işlem görürken, Kuveyt Türk yüzde 0,95 oranı ile işlem yapıyor.


Konut kredisi güncel faiz oranları na göre halkbank yüzde 0,97 faiz oranı fırsatı sunarken, Garanti Bankası, İş Bankası ve Vakıfbank'ta yüzde 0,98 faiz oranından yararlanılabiliyor.


Hemen onların alrında yüzde 0,99 faiz oranı ile Denizbank, TEB ve ING Bank yer alıyor. 


Tekstilbank yüzde 1,01 oranı ile işlem yaparken, Türkiye Finans ve Albaraka Türk yüzde 1, 04 faiz oranı ile işlem yapıyor.


Konut kredisi güncel faiz oranları na göre Akbank ve HSBC yüzde 1,05 faiz oranından, Fibabanka ve Finansbank yüzde 1,09 oranı ile işlem görüyor. Faiz oranlarına göre Anadolu Bank'ta yüzde 1,15'ten kredi kullanılırken, Şekerbank'ta yüzde 1,19'dan kredi kullanılıyor.



Konut kredisi güncel faiz oranları! 0,87 ile DD Mortgage ilk sırada!



Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön