18 / 04 / 2024

Konut satışına Körfez Geçiş Projesi dopingi!

Konut satışına Körfez Geçiş Projesi dopingi!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcı İzmir'in Urla ilçesine akın ediyor. İzmir'in en önemli yatırımı olan Körferz Geçiş Projesi ilçedeki konut satışlarını 6-7 kat artırdı.



Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcıları İzmir'in şirin ilçesi Urla'ya akın ediyor. Körfez Geçiş Projesi'yle değerlenen bölgede son 6-7 aydır konut satışları patlama noktasına geldi. 

Yerli ve yabancı birçok ünlü Urla'da arazi alıp ev yaptırmak için sıraya girmiş durumda. Villa satışlarının arttığı ilçede sanatçılar, sporcular ve işadamları rotasını o bölgeye çevirdi. 

 

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Coşkun Sabah ile Sibel Can, geçen yıl 4 milyon TL vererek bölgede ev sahibi oldu. Angelina Jolie'nin Urla'dan ev aldığı iddia edilirken, ünlü yıldıza Çeşmealtı Saklıkoy'da villa tahsis edildiği konuşuluyor. Ünlü futbolcu Ronaldo'nun da Kekliktepe'de ev aldığı belirtiliyor.  İzmir  Urla'nın son konuğu ise İclal Aydın. Aydın, yeni satın aldığı evinin iç dekarasyonunu kendi zevkine göre yaptırıyor.

 

İLK TERCİH KEKLİKTEPE

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul'dan gelenlerin ilk tercih ettiği bölge ise Kekliktepe. İnşaat ve dekarasyon sektöründe faaliyet gösteren İbrahim Kapkın, "Her gün yaptığımız villa ve sitelere müşteri geliyor. Daha çok arsa alıyorlar. Proje çizdirip zevklerine göre yaşıyorlar" açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön