24 / 04 / 2024

Konut sektörü 1000 Arap yatırımcıyla buluşacak!

Konut sektörü 1000 Arap yatırımcıyla buluşacak!

İstanbul'da önümüzdeki hafta düzenlenecek olan, 30 konut ve 100’e yakın inşaat malzemesi üreticisini Arap ülkelerinden gelen 1000 yatırımcıyla buluşturacak.



Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile Gayrimenkul Proje Yatırım ve Finansman Fuarı, Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) desteğiyle TurabExpo tarafından İstanbul'da gerçekleştirilecek. Fuar 30 konut üreticisi ile 100'e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisini Arap ülkelerinden gelen 1000 yatırımcıyla buluşturacak. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; fuara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Bahreyn  Ankara  Büyükelçisi Yusuf Al-Abdulla, Suudi Arabistan Cevf Ticaret Odası Başkanı Majed Meadi K Alrawili ve Arap ülkelerinden çeşitli bakanların katılması bekleniyor. 


Fuarın Türk gayrimenkul sektörüne, Arap ülkelerine konut satış ve pazarlamanın yanı sıra Arap ülkelerinde ya da Türkiye'de gayrimenkul projeleri geliştirmede işbirliği olanakları sağlayacağını ifade eden TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, TÜRAP olarak, Türk Arap işbirliklerini ve Türkiye'nin yabancıya konut satışını artıracak projeler geliştirdiklerini ifade etti. 


Geri Dön