18 / 04 / 2024

türap

türap

İstanbul'da önümüzdeki hafta düzenlenecek olan, 30 konut ve 100’e yakın inşaat malzemesi üreticisini Arap ülkelerinden gelen 1000 yatırımcıyla buluşturacak.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Arap yatırımcıların gözü Türkiye'deki gayrimenkullerde!

TÜRAP ve TurabExpo 16. Türk - Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi Türk garimenkul sektöründeki firmalarla bir araya getirecek.

Ünlü rapçi Akon'un fütüristik şehrinin detayları belli oldu!

Senegal asıllı dünyaca ünlü şarkıcı Akon'ın fütüristik şehir projesi "Akon City" Senegal'in başkenti Dakar'da tanıtıldı. Yaklaşık 850 hektar arazide inşa edilecek 6 milyar dolarlık projenin yapımına gelecek yıl başlanacak.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Araplar Türk gayrimenkul sektörü ile buluşacak!

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen TurabExpo Fuarı 20-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜRAP, 19 Arap ülkesinde kurduğu organizasyon aracılığı ile fuara katılan firmaların konutlarının, Arap ülkelerinde satışına da aracılık yapacak...

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Arap işadamlarından İstanbul'a emlak çıkarması!

TÜRAP ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı"nda, bin 500 Arap yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla bir araya gelecek.

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

10. Türk Arap Zirvesi başladı!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği(TÜRAP) destekleriyle TURABEXPO tarafından düzenlenen 10’uncu Türk Arap Zirvesi, İstanbul’da bugün gerçekleştirildi. 

Türk Arap inşaat sektörü 6 Aralık'ta fuarda buluşacak!

TÜRAP tarafından 6-8 Aralık’ta düzenlenecek fuarda 30 konut üreticisiyle 100’e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisi Arap ülkelerinden gelen bin yatırımcıyla buluşacak.

Tüketici kredileri 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı

Tüketici kredileri, 28 Mart itibarıyla 678.5 milyon YTL artarak 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı.

Türkiye'deki konutların % 80'i sigortasız

2007 yılında emlak sektörü yüzde 7 büyürken, bu büyümeye paralel olarak konut sigortasında da yüzde 10'luk bir artış yakalandı. Ancak buna rağmen Türkiye'deki toplam konut sayısı göz önüne alındığında, konut sigortası yaptırılma oranı hala yüzde 20'lerde.

türap Haberi

türap

Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile Gayrimenkul Proje Yatırım ve Finansman Fuarı, Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) desteğiyle TurabExpo tarafından İstanbul'da gerçekleştirilecek. Fuar 30 konut üreticisi ile 100'e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisini Arap ülkelerinden gelen 1000 yatırımcıyla buluşturacak. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; fuara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Bahreyn Ankara Büyükelçisi Yusuf Al-Abdulla, Suudi Arabistan Cevf Ticaret Odası Başkanı Majed Meadi K Alrawili ve Arap ülkelerinden çeşitli bakanların katılması bekleniyor. 


Fuarın Türk gayrimenkul sektörüne, Arap ülkelerine konut satış ve pazarlamanın yanı sıra Arap ülkelerinde ya da Türkiye'de gayrimenkul projeleri geliştirmede işbirliği olanakları sağlayacağını ifade eden TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, TÜRAP olarak, Türk Arap işbirliklerini...