26 / 04 / 2024

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.



Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova sektör ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova açıklamasında seçim sonrası önceliklerinin ülke genelinde ihtiyaç duyulan güvenli konut üretimine odaklanmak ve bu konutları erişilebilir kılmak olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada konut sorununun çözümünde uygun maliyetli kredi imkânlarının önemine de değinen Ramadan Kumova,“Uygun koşullu kredi ile tüketicinin ihtiyacı olan konuta erişimi sağlanacaktır.” diye konuştu.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Ramadan Kumova yaptığı açıklamada “Türkiye'deki markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER olarak, yeni dönemde de Türkiye'nin güvenli yapı stokuna kavuşması için atılacak olan her adımda gerekli desteği sağlamaya hazırız.” diye konuştu.

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova; “Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla iş birliğimizi artırarak, çözümlere yönelik katkımızı en üst seviyeye taşımak istiyoruz. Bir zorunluluk durumuna gelmiş olan kentsel dönüşümün ekonomik alt yapısı, zaman planlaması ve sosyolojik boyutlarıyla bütüncül bir yaklaşımla masaya yatırılacak hayata geçirilmesinde de üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu. 


Geri Dön