25 / 04 / 2024

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.



KORONAVİRÜS salgını birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de değişikliklere neden oldu. Para'da yer alan habere göre, salgın döneminde uzun süre evlerde kalan vatandaşların ev alırken talepleri değişti. Uygun faiz oranları ile ev alacak olan vatandaşlar ev alırken 'sağlıklı ev' alma yolunu tercih etmeye başladı. DAP Yapı öncülüğünde hayata geçirilen 'Sağlıklı Ev' projesinde vatandaşların yaklaşık 80 bin metrekarelik dev yaşam vadisinde,

60 bin metrekareyi kapsayan doğal koru alanı, devasa bir gölet ve içerisinde yer alan binlerce su bitkisi, karaca koru alanı, atlar için özel padok alanı, alabalık gölü açık hava sinema ve konser alanı, 3 bin metrekareye yaklaşan etkinlik alanı ve yarı olimpik havuzu da yer alıyor.

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, "Önceden evler yaşam alanı olmaktan ziyade, dinlendiğimiz ailecek bir araya geldiğimiz yerler haline gelmişti. Fakat pandemi döneminde evlerimizdeki eksiklikleri fark ettik. Balkonlar küçük gelmeye başladı.

Bu süreçte insanlar internet üzerinden hemen bahçeli, balkonlu doğa ile iç içe olan evler aramaya başladı" dedi. Pandemi sonrası ise yeni kriterler ortaya çıktığının vurgusunu yapan Çavuşoğlu, "1999 depremi gayrimenkul geliştiricileri için bir milat oldu. Bütün geliştirilen gayrimenkuller deprem kriterlerine göre yapıldı. Pandemi sonrası ise yeni kriterler ortaya çıktı. Hemen bir sağlık kurulu oluşturduk. Sağlık kurulu ve 58 bin kişinin görüşünü alarak beş kriterde sağlıklı yapının nasıl olacağını belirledik" dedi.

 

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy'de 180 ay vade imkanı!


Geri Dön