28 / 03 / 2024

Konya Çumra'da Kent Park için imzalar atıldı!

Konya Çumra'da Kent Park için imzalar atıldı!

DSİ Konya 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Çumra Belediyesi'ne 49 yıllığına tahsisi yapılan Çumra Çaybaşı Mahallesi 'ildeki 2 parselin devir protokolü, Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı.



Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Çumra Belediyesi'ne 49 yıllığına tahsisi yapılan Çumra Çaybaşı Mahallesi 'ildeki 2 parselin devir protokolü, Bölge Müdürü Mustafa Uzun ile Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz tarafından imzalandı. 


Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ile Emlak ve Kamulaşünna Şube Müdürü Mehmet Ün'ün de iştirak ettiği imza merasimi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 


İmar planı gereği yeşil alan olması nedeniyle tahsisi yapılan parseller Çumra Belediyesi taraf nidan 'Kent Parkı" olarak değerlendirilecek ve Çumra'ya önemli bir sosyal tesis kazandırılacak. 


TAŞKIN KORUMA TESİSİ 

Öte yandan Halkapnıar İvriz Mahallesi Karacasu ve Hadırlı T. K. İnşaatı sözleşmesi de imzalandı. Konya Halkapnıar İvriz Mahallesi Karacasu ve Hadırlı Taşlan Konuna tesisine ait sözleşme, DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ile yüklenici firma arasında imzalandı. Sözleşmesi imzalanan ış kapsamında 900 metre betonarme kanal ve 207 metre istifii taş tahkimat yapılacak. Tesis, Şiran Mıit. İnş. Taalı. Oto. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 954 bin TL bedelle ve yer tesliminden itibaren 400 takvim günü içinde tamamlanacak. 



Merhaba


Geri Dön