25 / 04 / 2024

Kovid-19'da konut sektörü pik yaptı!

Kovid-19'da konut sektörü pik yaptı!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Kovid-19 pandemisi sürecinde oyuncağa yönelik ciddi talep artışı olduğunu belirten Baran, züccaciye, konut, otomobil ve mobilya sektörlerinin de pik yaptığını vurguladı. 



Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, faizin kabul edilebilir rakamın üzerine yükseldiğini, kurdaki oynaklık kaynaklı zararların da büyük olduğunu belirtti. Turgay Türker başkanlığındaki Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen  Ankara  Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Barade olduğuna dikkat çekerken, kurdaki oynaklık kaynaklı zararların da büyük olduğunu kaydetti.  

Kovid-19 da konut sektörü pik yaptı!

Dünya'da yer alan habere göre; Kovid-19 pandemisi sürecinde oyuncağa yönelik ciddi talep artışı olduğunu belirten Baran, züccaciye, konut, otomobil ve mobilya sektörlerinin de pik yaptığını vurguladı. 

İnsanların evde kaldıkları dönemde inşaat malzemeleri sektörünün de iyi iş yaptığına dikakt çeken Gürsel Baran, buna karşılık sektörde yüksek fiyat ve ürün bulunamaması sorunlarının bulunduğunu dile getirdi. 

Fiyatlar yüzde 30.5 arttı! En çok o ilçede satıldı!

 


Geri Dön