20 / 04 / 2024

Kozan'ın imar durumu değerlendirildi!

Kozan'ın imar durumu değerlendirildi!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün, ilçedeki mimarlar, müteahhitler ve inşaat mühendisleri ile değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.





Kozan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kozan Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ilçenin yeni hazırlanan 1/5000'lik Nazım İmar Planı ve buna bağlı gelişmeler görüşüldü.


Başkan Musa Öztürk, her zaman diyalogdan yana olduklarını vurgulayarak, Kozan'ın imar planını 1 buçuk yıl gibi kısa bir sürede hazırladıklarını hatırlattı.


Başkan Öztürk şunları kaydetti:


"5 Yılda bitirilemez denilen 1/5000 ölçekli nazım imar planını 1,5 yılda tamamlayarak inşaat izinlerini vermeye başladık. Yaşanabilir bir Kozan için herkes elini taşını altına koymalıdır. Birlik ve uyum içinde hareket edersek inanıyorum ki imar başta olmak üzere tüm sorunların üstesinden gelebiliriz. Belediyenin durumu ortada, kıt kanaat kaynaklar ile ilçemiz için azim ve sabırla çalışıyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi Yeni Büyükşehir Yasası'nın sıkıntılarını bizim gibi küçük belediyeler daha fazla hissediyor. Ancak, bahanelerin arkasına sığınmadan imkansızlıklara rağmen Kozan için Kozanlı için her şeyin en güzelini yapmaya gayret edeceğiz." 


Toplantıya Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Çelen, yönetim kurulu üyeleri, imardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Duru, mimar, mühendis ve müteahhitlerin katıldığı bildirildi.


Adana Haber 



Geri Dön