26 / 04 / 2024

Kripto para borsasında denge sağlanamıyor!

Kripto para borsasında denge sağlanamıyor!

Son zamanlarda meydana gelen spekülasyonlar ve ülke hükümetleri tarafından alınan kararlar nedeniyle kripto para borsasında dengeler alt üst oldu.



Kripto para borsası bir türlü stabil seviye yakalanamıyor. CNN Türk'te yer alan habere göre; bugün yüzde 50 değer kazanan bir kripto varlığın, ertesi gün yüzde 90’ın üzerinde değer kaybedebiliyor.

Kripto para borsasında denge sağlanamıyor!

Bu durum doğal yatırımcıları endişelendiriyor. Özellikle de marjin işlemlerde yatırım yapan kişiler diken üstündeler. Son bir haftadır kripto para piyasasında düşüşler hakimdi. Geçtiğimiz günlerde Twitter’dan gelen haber BTC’yi olumlu bir şekilde etkilemiştir ki Çin kripto paraları bir kez daha yasakladığını açıkladı. Normal şartlarda bu yasaklama kripto paraları derinden etkileyebilirdi. Fakat Çin canı zaman zaman aynı açıklamayı yaptığı için artık kripto paralar üzerinde öyle büyük etkiler yaşanmıyor. Elbette yine de dikkatli olmak gerekiyor.

Son yaşanan gelişmelerden sonra BTC fiyatı 43 bin dolar seviyelerinden işlem görürken, ETH ise 3000 dolar civarından işlem görüyor. Bu esnada ETH fiyatının bir ara 3000 doların da altına indiğini unutmamak gerekiyor.  

Bitcoin 5 yılda 10 kat değerlenebilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön