26 / 04 / 2024

Kripto para borsasında deprem! 100 milyar dolar yok oldu! Yatırımcısı “Eyvah” diyor

Kripto para borsasında deprem! 100 milyar dolar yok oldu! Yatırımcısı “Eyvah” diyor

Kripto para borsasındaki deprem devam ediyor. Yatırımcısı tedirgin durumda. Peki kripto para borsasının son durumu ne? İşte detaylar…



137 BİN BITCOIN PİYASAYA SÜRÜLECEK İDDİASI

Kripto para piyasalarının ilk önemli borsalarından olan Mt. Gox, 2010 senesinde kurulduktan sonra 2014 yılında tarihi bir hack olayı ile karşı karşıya kaldı. Söz konusu olan saldırı sonrasında 850 bin Bitcoin çalındı ve borsa iflas bayrağını çekti.

Binlerce mağdurun olduğu borsada ise hack skandalı sebebi ile birçok mahkeme görüldü ve mahkeme süreçlerinden birinde de Mt. Gox borsasında unutulmuş soğuk cüzdanda 200 bin adet Bitcoin olduğu kayıtlara geçti.

Sosyal medya ve çeşitli mecralarda Mt. Gox borsasının 137 bin tane Bitcoin’i bugün itibarı ile alacaklılara dağıtacağı ile ilgili iddialar kripto para piyasasındaki düşüşe birliktelik ediyor.

BİR GÜNDE % 12’DEN FAZLA DEĞER KAYBETTİ

ABD borsalarında endeksler % 3’ün üzerinde gerileme şeklinde kayıtlara geçerken kripto para birimlerinde ise sert düşüşler yaşandı. En yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum ise % 12’den fazla değer kaybetti. Ethereum, cuma günü bin 700 dolar seviyelerinden bin 486 dolara kadar düşmüş oldu.

Cumartesi günü de düşüşüne devam eden Ethereum bin 447 doları görerek son bir ayın en düşük seviyesini test etti.

Kripto para borsasında deprem! 100 milyar dolar yok oldu! Yatırımcısı “Eyvah” diyor

Her eve bir robot süpürge! A101’den aldın aldın bu fiyata başka yerde yok! 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM’de iPhone şenliği! Bütün marketleri bırakın BİM’e koşun! 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

Kredi kartı olanlar için flaş haber! Başınıza bu geldiyse hemen bildirin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön