26 / 04 / 2024

Kripto para sektörü darmaduman!

Kripto para sektörü darmaduman!

Yatırımcıların gözde kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin ve Ether, kripto para borçlanma platformu Celcius Network’ün para transferlerini askıya almasından sonra 18 ayın yeni dip seviyelerini gördü. 



Yatırımcıların gözde kripto para birimlerinden Bitcoin ve Ether, kripto para borçlanma platformu Celcius Network’ün para transferlerini askıya almasından sonra 18 ayın yeni dip seviyelerini gördü. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin dün kaydettiği yüzde 15 kaybın üzerine bugün yüzde 7,2 düştü ve 20 bin 816 dolarla Aralık 2020 tarihinden itibaren görülen en düşük seviyeye indi.

Kripto para sektörü darmaduman!

Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön