26 / 04 / 2024

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında tatsız seyir sürüyor. Peki kripto parada tarihi zirveler hayal mi oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar yeni yılda iyi bir başlangıç yapamadı. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre, 2021 yılının son aylarında ralli yaparak tarihi seviyelere gelen kripto paralar 2022 yılında adeta deprem yaşıyor. Yaşanılan mağduriyetlerle gündeme gelen Bitcoin ile başlayan düşüş eğilimi diğer güçlü kripto paraları da etkiledi. Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan 32 bin dolara indi. Yüzde 53’lük dev kayıp yaşayarak, ayı piyasasının içine düşen kripto para birimi Bitcoin’e ilişkin olarak beklentiler boşa çıkmaya başladı.

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

KORKU ENDEKSİ AŞILDI MI?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Bitcoin’in korku endeksi incelendiğinde uzun zamandır aşırı korku bölgesinde bulunuyor. Yaşanan gelişmelere göre, bugün 20 puanla korku endeksinde zirveleri oynayan kripto para birimi Bitcoin’in dominansı da yüzde 41 seviyelerinde. Resmi olarak açıklanan verilere göre, piyasada yine hakim olan kripto para birimi Bitcoin olarak ön plana çıkıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön