18 / 04 / 2024

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında tatsız seyir sürüyor. Peki kripto parada tarihi zirveler hayal mi oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



TARİHİ ZİRVELERE NASIL DÖNÜLÜR?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paraların geçtiğimiz Kasım'da gördüğü tarihi yüksek seviyeleri test etmeleri için büyük aşamalar gerekli. 
ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyonu durdurabilmek amacıyla Mart'ta gerçekleştireceği faiz toplantısında faiz artırım kararı çıkması bekleniyor. Yaşanan böylesi bir durumda piyasada dolara olan talebin yükselecek olmasından dolayı son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri yine arka plana itilebilir.

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Bununla beraber Rusya-Ukrayna arasındaki çatışma riski de yatırımcıları nakitte veya nakite döndüğünde değerini koruyabilen emtialara yöneltiyor. Yaşanan tüm bu gelişmelerin dışında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakaları da piyasalarda durgunluğa sebep olabileceği beklentisi de oldukça hakim.

BITCOIN YİNE Mİ DÜŞÜYOR?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin’in fiyatı yine düşüş gösteriyor. Tarihi zirvesinden yüzde 46'lık bir oranda geride olan ve ayı piyasası içinde yer alan kripto para birimi Bitcoin saat 08:38 itibarıyla yüzde 4’e yakın bir kayıp yaşayarak, 37 bin dolar seviyelerine indi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön