26 / 04 / 2024

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında tatsız seyir sürüyor. Peki kripto parada tarihi zirveler hayal mi oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...



ETHEREUMDA SON DURUM NE?

Yaşanan gelişmelere göre, 5 bin dolar hedefini aşamayan kripto para birimi Ethereum da tarihi yüksek seviyelerinden neredeyse yüzde 50 daha aşağıda işlem görüyor. Yine son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Ethereum saat 08:38 itibarıyla yüzde 4 oranında bir kayıp yaşayarak, 2 bin 650 dolardan alıcı buluyor. Gün içerisinde en düşük 2 bin 615 dolar, en yüksek de 2 bin 812 dolar seviyelerindeydi.

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

RIPPLE DÜŞÜŞTE Mİ?

ABD’de davası devam eden ve bunu spekülatif araç şeklinde kullanan Ripple da düşüş eğilimini sürdürüyor. Yaşanan gelişmelere göre, Ripple saat 08:38 itibarıyla yüzde 4’lük bir kayıp yaşayarak, 0,6051 dolarda yer alıyor.

SOLANA 100 DOLARIN ALTINDA KALDI

Yaşanan gelişmelere göre, yüz binlerce yatırımcının mağdur olduğu Solana da düşüşe devam ediyor. Mağduriyetlerle gündeme gelen Solana saat 08:38 itibarıyla yüzde 10’a yakın bir düşüş göstererek, 98.78 dolardan alıcı buldu. Solana Kasım'da 259 doları görmüştü ancak şimdi yüzde 62 oranında uzaklaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön