25 / 04 / 2024

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Bloomberg HT yorumcusu Gökhan Şen, bugün kripto paraları kaleme aldı. İşte Gökhan Şen'in 'Merkeziyetsiz diye yola çıkan kriptonun geleneksel varlıklarla bağlantısı artıyor' başlıklı yazısı...



Kripto paraların şu anki durumunu da değerlendiren Şen, yazısını şu şekilde sürdürdü:

"Şimdi geldiğimiz noktada ise riskli varlıkların piyasa ile betası en yüksek aracına dönüştü kriptolar.

Nasdaq yükseldikçe rekorlar kıran, düştükçe perişan olan bir varlık.

Ancak fonların kripto yatırımlarına zamanında sevinenler için şimdi pişman olma zamanı değil. İşin doğası gereği böyle olacak.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Merkeziyetsiz denilen varlıklar birkaç kişide ya da fonda toplanacaklar. Fiyatı da onlar belirleyecekler. Günü geldiğinde çatalı, yönetişimi de... Demokratik varlık ilkesi, eşit olmayan koşullara sahip dünya nüfusu için ne kadar fit bir elbise sanırım tekrar tekrar yaşayarak görüyoruz.

Yer darlığı ve okunabilme isteğinden ötürü kısa keseceğim ancak DeFi (merkeziyetsiz finans) uygulamalarının da bundan farklı olmadığı görüşündeyim.

Merkeziyetsiz görünümlü pek çok yapının yarın öbür gün endüstri üstündeki regülasyon baskısını daha da artıracağı kanaatindeyim üstelik..."

Kripto paralar balon mu?

Metaverse'te arsa satışları 500 milyon doları geçti!

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

TOKİ'den 12 bin ucuz konut geliyor!

Dolar ve euroda son rakamlar!

Emeklilerin maaşları katlanıyor! İşte promosyon tutarları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön